Mar 11, 2011

SUKASUKI DUKADUKI TAHUN SPM

"senyum! senyum!"  hahaha :):) cute kan cik YOYOCICI.. say HELLO to him or her?
okay2... sebenarnya kan, dan sebenaaarnyaaaaa.... hohoho!! back to serius mood .. nak st0ry pasal sukasuki dan dukaduki sebagai pelajar sekolah menengah zaman dulu kala aniss lahh... aniss naek form 1 taun 2006! ce teka ce teka berape umur aniss?? hehehe...

teringat zaman aniss di sekolah dulu dulu...*lagu kenangan terindah berputar, otak mengimbau memori, mata mencari keyboard dan skrin untuk menulis*.... hehehe :):)

aniss ingat lagi mase last year, mse form 5.. banyak sangat sukaduka kat sekolah.. clazz yang sangat happening walaupun clazz no. 2 jewp!! selalu jewp pakat ramairamai tak nak buad homework! lau kena denda, hampir seclazz kena! tapi ade jewp budakbudak baek yang tak sekepala!! biase lahh... lain manusie lain ragam kann???

suka minta rehat awal awal... tapi masuk lambat jgk!! lau kat kantin, berebut macam org tengok konsert.. sibuk tolak nak ke depan...  laung kuat kuat order makanan... aniss paling suke mee sup + kicap pedas...
perwhh!! nyum nyum...

time sejarah, kite pakat ngantuk samesame... bile masuk subjek addmath, sume pakat semangat!! dan yg pling aniss ingat, time bm mesti sume buadbuad tidur lam clazz, pujuk cikgu ke library... tak pun tanye cikgu pasal universiti... bkn berminat sangat, tapi malas nk belajar. bosan sangat!!! mse kimia, aniss suke sangat! cikgu tuh baek + sporting + kelakar + plus plus plus!!! hohoho!!suke bercerita drp mengajar, buad lawak sampai rase kejap jewp subjek cikgu nak abes..

kat asrama, buad giler ikut peraturan sendiri.. bleyh bilang berapa kali ke surau!! aduyaaai.. taapi suke time stadi, masuk bilik sejuk!! hahaha.. bukan stadi mane, banyak bercakap sambil makan makan!! ade jgk yang tidur.. aniss pom same!! siap bawak selimut ag!! bantal nemo sekali... hahaha...time tidur, selagi tak pukul 2 3 pagi tak sah!! bkn stadi, tapi bercerita sana sini!!! esok nyer pergi sekolah lambat.. kena rotan ngn warden.. bile dah banyak kali kena, kaki sudaa kebal dengan rotan!!! tapi sakit jewp! hehehe :):)

paling ingat, mase sekolah adakan program derma darah, aniss semangat derma, almaklum mase tuhh cukup umur 17 taun.. cakap besar! eksyen nak derma darah.. dah abes derma darah, nurse suruh relax dlu kat kerusi, aniss tak nak!! terus balik clazz... tiba tiba jewp pengsan lam clazz... hahaha :):) SERIUS malu!! budak clazz buadbuad simpati.. tapi dalam ati korang mesti kutuk aniss kann?? hahaha...
petang tuhh sempat lagi ke pantai.. wlaupun tak sihat.. BBQ ngan MISS RAIHAN a.k.a my english teacher...

nak dekat exam, sume pakat stadi, fokus ape yang patut!! menyesal tak stadi awal awal!! LAST MINUTE sibuk kejar cikgu, buad note, baru bukak buku.. buad latihan

panjang ek entry aniss?? hahaha... banyak sangat kenangan yang tak tertulis disini.. rindu sangat zaman sekolah...i wish i was a SEVENTEEN GIRL again!!
p/s : korang tak rindu kew zaman korang ambik SPM dulu dulu?
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

2 725 budak kiut buat kecoh:

Nurul Atika said... []

aniss, tu yg sweet mem0ry..yg bad mem0ry lak, cmne?..hee~

aNiss :):) said... []

@Nurul Atikapengsan lam clazz ngn kena rotan kat warden!! ngeee :):) bad memory awhh tuhh!! kann??? hahaha...