Mar 21, 2011

SEGMEN AKU DAN SEKOLAH

ASSALAMUALAIKUM
ada orang cakap, kenangan di sekolah merupakan kenangan yang paling terindah dalam kehidupan kite... betul kann??  zaman sekolah jugak yang mengajar kite erti PERSAHABATAN sebenar


jumm kongsi KENANGAN korang di sekolah...  SENANG jewp... korang buad entri pasal nie... jangan lupe tajuk entri korang ialah SEGMEN AKU DAN SEKOLAH...

LETAKKAN BANNER INI, LINKKAN KE ENTRI ANISS..


 MAKNA SEKOLAH BAGI ANDA???
CERITAKAN KENANGAN MANIS ANDA DI SEKOLAH....
CERITAKAN KENANGAN PAHIT ANDA DI SEKOLAH.....

okay okay... dahh siap pun.. korang letak url entri korang kat komen nie yea... untuk hiburan semata mata sambil menggamit memori lame :):) kalau sudi.. letak gambar korang yang kiut miut berpakaian sekolah yea :):)

p/s : T. A. R. I. K. H.  T. U. T. U. P  23 MAC nie sempena aniss dapat resultz SPM

BYEBYE
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

36 725 budak kiut buat kecoh:

fareiyka said... []

haha.. cepat nyer dateline. . ni nak kena godek lemari lame ni. . ade benefit ta juen segmen ny ?? ha..ha..

aNiss :):) said... []

@fareiyka hahaha :):) sekadar berkongsi kenangan... name pun.. SEGMEN!! bukan contest syg ea:):)

azizul said... []

OKEH..

SAYA JOIN..SEMOGA DAPAT RESULT YANG TERBAEK

http://pedachepallar.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

Entri Terkini; SEGMEN AKU DAN SEKOLAH...

nancy neng said... []

antara yang men'join'kan diri..=)

http://miziera1013.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah-by-anisskasturi.html

rinrin said... []

http://immapunk.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html nah nah ! hahahaha tapi tak tau betul ke tidak apa yang saya lakukan. he he he

Ruqaiyah Amanina said... []

da join

http://mizznina91.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

liyana shana said... []

: ya allah sempat ag k nak buat entri ni erp . adesss [!] XD

cik mien said... []

kalau yang masih sekolah lagi boleh join tak?????

Cik Rimau said... []

rase macam nak join.. tp esok bole x buat entri.. hehe.. malam ni rase nak demam la plak.. hehe..

saie PUYIE said... []

mokcek anis, awl sngt dateline tu.. ape daa.. xsmpat aku nak bercerita.. dateline 30hb jdi dah..

Rafi Nilhan said... []

jap..b4 join,nak kasi promot jap ey..hehe

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/saye-nak-berjaya-macam.html

liyana shana said... []

: tuan tanah join kan diri lam segmen nim . meh jengukjenguk t.tanah . jgn lupe tggal jejak kat entri ni ya .. olalallala ..

http://stilettoworld.blogspot.com/2011/03/segmen-aqu-dan-sekolah.html

aNiss :):) said... []

@saie PUYIE hahaha :):) 23 awhh.. pass dapat rsultz, buad awhh :):)

aNiss :):) said... []

@Cik Rimau okay :) mkn ubat dulu sebelum tidow...

Areliff said... []

join :p hu3 http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

darxniq said... []

ok..dah ciap..

http://www.darxniq.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

liyana shana said... []

: okeh2 .. trai tgok . yg contest2 dah x der . pelik anm .. dh kene buang lam tong sampah suda . akakaka ;D sharing is caring anm anm . hehe

liyana shana said... []

http://stilettoworld.blogspot.com/2011/03/segmen-aqu-dan-sekolah.html

Rafi Nilhan said... []

join..join..hee :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

Kimi Yun said... []

best wishes for ur result...XD

http://sakurayaki.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

irzat adam said... []

join gak..

http://adamilodiaries.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

o_0 v

Fuuyooh said... []

pak cik dah join..

http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

MaiZerr said... []

http://sentuhanhatiliyana.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

finally dapat juga siap kan.. oke. bye!

syzarosli said... []

http://herplatform.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html
aniss,syza join :)
smoge kite brjaya dlm spm,amin~~

SyiRa SyaH!Ra said... []

join jgak..

http://syahiraglew85.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

aizamia3 said... []

ok nak join gak.. ni dia..
http://aizamia3.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

moga mendapat keputusan yang membanggakan...

afifa anuar said... []

nak joiiinn, tapi masa jeles betul. heee, maybe tak sempat. nanti2 punya contest lah, okey? sorry :)

aizamia3 said... []

sedang menerjah blog yang join segmen ni, tapi curik2ler sebab tengah wat keje ni... kihkihkih... kalau bos nampak adeh2..

aNiss :):) said... []

@aizamia3 harap harap boss tak nmpak lah akak yea :):)

Nadhirah-chan said... []

orang tamak datang join , kehkehkeh :)

http://baxx201beattraxx.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

Cik Rimau said... []

Cik Rimau join.. Gagahkan diri menaip demi adik aniss sorg ni walaupun pening.. Hehe..

http://bilahatiberbisik89.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

aNiss :):) said... []

@Cik Rimau hahaha :) mekaseh cik rimau!!

hasrul hassan said... []

Salam.
Bro HH join segmen ni:

http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah-oleh-aniss.html

Emma said... []

sy join.. sempat lg kn ari ni?
huhuhu.. smoga dpt result cemerlang..

http://deaohlala.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

kathy said... []

kak Kathy nak join jugak ;)

http://gadisarawakcorner.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-sekolah.html

p/s - semoga dapat result yg cemerlang ^^,