Mar 23, 2011

SAYA BANGGA DENGAN KEPUTUSAN SAYA WALAUPUN :(

ASSALAMUALAIKUM
ALHAMDULILLAH segala puji bagi ALLAH... walaupun keputusan aniss tidak secemerlang orang lain.. tetapi aniss tetap gembira dan bersyukur.. keputusan aniss hari nie, adalah usaha aniss sendiri..
tadi sekolah aniss ade 4 orang dapat straight A.. best nyerr...hohoho~


ouhh.. aniss nak share dengan korang keputusan aniss.. bukan niat untuk menunjuk atau berbangga... sekadar berkongsi keputusan :):)

2A+  2A  1A-  2B+  2C+

emm, tak taw nak happy atau sedih.. huhuhu.. nie jew rezeki aniss... 

p/s : aniss demam sekarang, batuk batuk, badan pun panas, hidung pun dah berair... demam dapat keputusan SPM kott...

BYEBYE
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

9 725 budak kiut buat kecoh:

azizul said... []

ok laaa tu...semua kredit...usaha lagi di u nsnti

b a m b a m ' s said... []

elok ler tuh..cantek dah result! hehehehhe..

congrats ek!!!

SyiRa SyaH!Ra said... []

Hurm..
Alhamdulillah..
Kak aNiss lulus..
oke la 2 kak...

FARISZ@AZ.Com said... []

tahniah atas result.
setiap manusia telah ditentukan mempunyai rezekinya tersendiri,yang penting memperjuangkan kehidupan perlu diteruskan.


jom joint.akan dipromosi pada 16000 fan page.
Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com


Pendakwah di Pintu Neraka

Cik Rimau said... []

ok la tu aniss... tahniah.. pasni sambung belaja ag.. :-)

aizamia3 said... []

tahniah aniss.. tu demam sebab berdebar-debar nak dapat resultnye..

aNiss :):) said... []

hahaha :) terima kaseh semua!