Mar 16, 2011

ADEK KU SAYANG

assalamualaikum
okay2.. aniss selalu jewp lambat update blog kann?? hohoho~ mase mase cam neyhh lahh kerajinan nak menaip tumbuh dlm diri.. ngee :):) tadi tengok HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH dengan adek adek... oleh sebab adek aniss, AQIFF (5 taun) dah tengok citer tuhh, dia sibuk cakap pasal ape yg berlaku lepas satu eksiden yang akan berlaku .... detail pulak tuhh.. hehehe.. n adek aniss, AZLYN (14 taun) yang belum tengok lagi cter tuhh, hangen dengan aqiff... ngeee~ 
dalam family aniss, pakat panggil aqiff tuh SAYANG!!! hehehe.. tak taw nape.. dahh lekat gituu... kadang kadang ade jugak panggil AQIFF... aniss egat lagi, mase umi lahirkan dia, aniss ade kat asrama, mase aniss form 1.. seminggu lepas tuh baru balik kampung, tengok baby..


sekarang aqiff sudaa besar, maken buas dan banyak bercakap... dalam adek beradek, aniss kot yang paling rapat dengan dia.. yelahh, time mandi jewp, aniss yang mandi kan dia, pakaikan dia baju.. makan kadang nak bersuap!! hehehe.. CARING tak aniss?? ngee~


aqiff selalu jewp demam.. umi cakap sebab dia awal berhenti minum susu dada.. antibodi lemah!!! tak cam aniss.. kuat dan segar setiap ari.. hehehe :):)


aqiff suke sangat tengok citer tom and jerry dengan garfield... sampai aniss pun terikut same tengok citer tuhh!! dia jugak ada akaun facebook sebab jeles aniss online FACEBOOK setiap mase!!! mujur tak suruh aniss buad blog kat dia!!! kan gawat gituu.. dan dia paling suke menyanyi ngee~

neyhh ade gambar dia yang kiutmiut gituu :):)



KIUT KANN??
 



RAYER 2009
 





HARI ANUGERAH PELAJAR TADIKA ALHUSNA
  AQIFF!! along sayang AQIFF!! * muaaaaaaaaaaahh * 


P/S : korang sayang adek korang tak?? ngee~ BYEBYE
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

10 725 budak kiut buat kecoh:

Izlan HoiHoi said... []

ololololo...caring nye kakak die..
hehe

aNiss :):) said... []

@Izlan HoiHoi hohoho!! perli ek?? btw, aniss sayang giler adek aniss neyhh!! :)

adan said... []

caringnye akak aqiff... jom jadi akak saya pulak... hehe

Naddia said... []

comelnye adek die!
erk..ade abg nsem tak? hehe

aNiss :):) said... []

@adan meyhh! aniss jadi akak awak yea adek adan :)

aNiss :):) said... []

@Naddia ehem! ehem! hehehe.. aniss tade abg.. anak sulung :)

b a m b a m ' s said... []

@aNiss :):)
adek umur 5 tahun?? CB punya anak buah yer umur 5 thn..ehheheheh..

comelll~!! iskkk..gewramm2~!! :P

aNiss :):) said... []

bile anak CB plak?? tak sabar tunggu.. msty comey cam CB jugak -,-
hohoho~ :):)

Anonymous said... []

tak cam aniss.. kuat dan segar setiap ari.. hehehe :):)

ayat nie bise hahahaha..

aNiss :):) said... []

@Anonymous hahaha :):) betul kann???